Yeni Başlayanlar İçin Kışa Hazırlık Don't Starve Together





Karakter Seçimi:Oyunda Karakter Seçimi Çok Önemlidir Örnek Wigfrid Sebze Meyve Yemeyi Sevmez Fakat Wilson Sever Yani Wigfrid İle Oynuyorken Et Bulamazsanız Bu Sizin İçin Büyük Bir Problem Olabilir Karakter Seçiminizi Düşünerek Yapmanızda Fayda Var.

İlk Gün:İlk Gününüzde Toplamanız Gereken Şeyler (Çubuk,Twigs) (Çimen,Grass) (Yemiş,Berry)
(Havuç,Carrot) (ÇakmakTaşı,Flint) Bunları Toplamaya Devam Ederseniz Sizi Önünüzdeki Gecelere Gitmenizde Yardımcı Olurlar İlk Günde Baltada Yapıp (KampAteşi,CampFire
Yapabilirsiniz.

Yerleşim:Kendinize İyi Konumlu Bir Ev Yapmanız Gerekicektir Bu Evin İçinde Lazım O Aletleri
Yapmak İçin Bize Science Machine Bu Makineyi Yapmak İçin Bize Fotoğraftaki Malzemeler Lazım.














Bu Makineyi Yaptıktan Sonra Bize Lazım Olan Şeylerden Birisi Crock Pot Bu Alet Bize Yemek Yapmamızda Yardımcı Oluyor Bunun Yapımı İse Bu Materyallerden Oluşmaktadır.

Buz Dolabı Yapmak İsteyeceğiz Ama Yapamayacağız Çünkü Alchemy Engine Adlı Makineyi Yapmalısınız. Yapmazsak Buz Dolabı Yapamazsınız Alchemy Engine Yapımı.

Kış İçin Hazırlık:İçin Hazırlığa İlk Önce Yemekle Başlıyoruz Öncelikle Önünüze Gelen Her Yemişi Havucu Toplamıyoruz. Kışın Bu Yemişler Yavaş Büyüyorlar. Kürek Yapıp Yemileri Çıkarıp Evinizin Yanına Ekiyorsunuz Ama Olmuyor Sebebi Üstüne Buffalo Dışkısı Eklemeniz Lazım Bu Dışkıyı Domuzdanda Bulabilirsiniz Domuza Bir Yemiş Veya Havuç Verirseniz Yere Dışkısını Bırakacaktır.

Kışta Soğuktan Ölmemek İçin Soğuktan Korunmak İçin Kıyafet Yapmanız Gerekir Ve Bunun Yanında Termal Taşta Dışarıdan Dolaşıyorken Soğuktan Ölmemenizde Yardımcı Olacaktır Sadece Taşımızı Kamp Ateşinin Yanında Bir Kaç Dakika Bırakırsak Isındığını Renk Değişiminden Farkedeceksinizdir Onu Alıp Yanınızda Bulundurursanız Sizi Soğukta Donmaktan Kurtarır.




Yeni Başlayanlar İçin Kışa Hazırlık Don't Starve Together Yeni Başlayanlar İçin Kışa Hazırlık Don't Starve Together Reviewed by PolaR on Ocak 01, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD